Persoonlijke lening online aanvragen

Wil jij online een persoonlijke lening afsluiten?

Nog niet zo heel lang geleden kon je nog geen persoonlijke lening online aanvragen. Als je geld wilde lenen dan ging je naar een bank en dit was in de meeste gevallen de bank waar je ook je privérekening had lopen. Tegenwoordig doen we alles online, dus ook het lenen van geld!

Persoonlijke lening goedkoop online aanvragen

Geld lenen doen we online en doordat een online bank geen hoge kosten maakt is het online afsluiten van een persoonlijke lening in de meeste gevallen goedkoper. Online lenen kan snel en is in veel gevallen goedkoper. Maar let bij het aanvragen van een persoonlijke lening wel op de voorwaarden van een online kredietverstrekker. Is deze aanbieder wel aan gesloten bij het AFM? Hierdoor weet je dat je geen woekerrentes en andere hoge kosten zult betalen voor jouw persoonlijke lening.

Rente over de persoonlijke lening

Als je een persoonlijke lening aanvraagt dan zul je rente moeten betalen. Aangezien de rente de laatste maanden ontzettend gedaald is kun jij daarvan profiteren. Door de aanbieders van de persoonlijke lening te vergelijken kun jij nog goedkoper een lening afsluiten. De rente over de persoonlijke lening is wel iets hoger dan de rente over het doorlopend krediet. De rente over de persoonlijke lening staat wel over de hele looptijd vast. Bij een persoonlijke lening weet je dus, hoeveel rente je betaalt per maand, welk maandbedrag je betaalt, hoeveel je aflost per maand en wanneer je de lening hebt afgelost. Dit biedt een bepaalde zekerheid.

AanbiederRente
Kredietspotter4.4%Aanvragen
Leningmakelaar4.4%Aanvragen

Persoonlijke lening berekenen

Een persoonlijke lening berekenen. Als je een persoonlijke lening wilt aanvragen dan is één van de eerste vragen, hoeveel kan ik lenen? Dit is logischerwijs voor iedereen anders, het berekenen van de hoogte van een persoonlijke lening doe je snel en simpel online. Er zal worden gevraagd wat jouw thuissituatie is, wat je inkomen en je vaste lasten zijn. Aan de hand van deze factoren kun je berekenen wat je kunt lenen als je een persoonlijke lening aanvraagt.

Persoonlijke leningen vergelijken

Als je online gaat lenen dan zul je ook online de persoonlijke leningen gaan vergelijken. Tenminste daar gaan wij wel vanuit. Door de leningen te vergelijken kun je ontzettend veel geld besparen. Dit kan oplopen tot wel enkele honderden euro’s op jouw persoonlijke lening. Als je 2 procent minder rente betaalt bij een aanbieder dan levert dit je geld op. Door alle aanbieders te vergelijken weet je dat je niet teveel betaalt voor jouw lening. Buiten het vergelijken van de rente zul je ook de voorwaarden goed moeten doorlezen. Je vraagt een persoonlijke lening namelijk aan met een bepaalde looptijd, het is dan wel zo prettig dat je dit doet bij een kredietverstrekker waar jij je goed bij voelt.

Persoonlijke lening online aanvragen

Als je een persoonlijke lening online gaat aanvragen dan hoeft dit niet te betekenen dat je dit doet bij een online bank. Ook de grote banken bieden natuurlijk online persoonlijke leningen aan. Bij het vergelijken van de persoonlijke leningen zul je dus de online banken en de reguliere banken mee moeten nemen. Als je enkele kredietverstrekkers hebt gevonden dan vraag je een offerte aan zodat je op je gemak kunt kijken waar jij tegen de laagste rente een persoonlijke lening kunt aanvragen.