Minilening afsluiten 2020: Direct geld lenen zonder BKR

Snel een klein bedrag lenen? Het aanvragen van een minilening is snel te regelen. Op Leningdirekt.nl kun je een minilening aanvragen bij twee betrouwbare aanbieders: Ferratum en Saldodipje. Bij beide aanbieders heb je direct het geld op je rekening.

In dit artikel lees je alles over het flitskrediet, we beschrijven de voor- en nadelen en waar je op moet letten als je snel een klein bedrag wilt lenen zonder BKR toetsing.

 

Tip: voordat je een minilening aanvraagt doe je er verstandig aan om de aanbieders te vergelijken. De rente en de voorwaarden verschilt vaak per aanbieder.

Minilening – Direct goedkoop geld lenen zonder BKR

Ferratum
€100,- tot €1500,-
Nederlands adres
Tussen 21 - 69 jaar
Loon (n) > € 1000,-
Saldodipje.nl
€100,- tot €1500,-
Online aanvragen
Snel geld op rekening
Privacy en discretie

Voor & nadelen

Voordelen Nadelen
Snelste manier om geld te lenen De verleiding om snel te gaan lenen
Geen BKR-toetsing Als je niet op tijd terug betaald is de boete hoog
7 dagen per week aan te vragen (online) De rente over de lening is hoger
Je zit er niet voor een lange periode aan vast De looptijd is vrij kort

Wat is een minilening?

Een minilening is een kleine lening waarmee je maximaal 1.500 euro kunt lenen zonder papierwerk met een korte looptijd. Deze lening wordt ook wel een flitslening of flitskrediet genoemd. Die benaming heeft het te danken aan het feit dat zo snel als je deze lening hebt aangevraagd, je hem ook weer kan aflossen. Een reguliere lening heeft vaak een looptijd van minstens een jaar, maar bij de minilening is het anders. Na het afsluiten moet je deze lening aflossen binnen een periode van 30 of 60 dagen.

Kenmerken van een minilening:

  • Geld lenen vanaf 100 t/m 1.500 euro
  • Binnen 24 uur op je rekening
  • Acceptatie zonder BKR-toetsing
  • Geen loonstrook overleggen

Minilening: snel geld lenen zonder BKR
De algemene benaming minilening komt voort uit het gegeven dat het om een laag leenbedrag gaat, eigenlijk altijd maximaal 1.500 euro, maar vaak minder. Deze lening is erg handig als je op korte termijn wat meer financiële ruimte wenst en wilt lenen zonder papierwerk. Groot voordeel is de periode die zit tussen de aanvraag en het daadwerkelijke moment van storten van het bedrag op je rekening. Je kunt geld lenen zonder BKR toetsing en het binnen 10 minuten op je rekening hebben staan.

Beleggen

Met de lage spaarrentes is beleggen ook een goede optie om je geld te laten groeien. Als je net begint met beleggen dan is het volgen van een cursus of goede beleggingssoftware een must. Een goede combinatie heeft beleggingsexpert Harm van Wijk ontwikkeld. Hij heeft een methode ontwikkeld waarmee hij beweerd met een rendement van 20 procent op jaarbasis te beleggen. Als je meer wilt lezen over deze software lees dan de Trading Navigator Methode review.

Tip: probeer voordat je een minikrediet aanvraagt eerst goed de minilening aanbieders te vergelijken. Door dit te doen kan je een hoop geld besparen waardoor je meer geld kunt lenen terwijl je minder betaalt voor je lening. Let er bovendien op dat je je niet alleen laat leiden door de rente maar kijk ook goed naar de voorwaarden van de lening.

Waarom een minilening aanvragen?

Er zijn meerdere redenen waarom je een minilening zou aanvragen. Je hebt het ongetwijfeld wel eens meegemaakt; het moment dat het saldo op je bankrekening niet meer toereikend is. Je wilt het liefst vandaag geld lenen. In dat geval kun je kiezen voor een minikrediet, hiermee leen je een klein bedrag. Deze vorm van lenen voorziet het snelst in je vraag naar extra geld, want vaak heb je je geld al binnen 10 minuten op je rekening staan en ook nog eens zonder BKR toetsing. Dit is dan ook één van de redenen dat een kleine lening aanvragen steeds populairder wordt. In deze snelle tijd behoort snel geld lenen tot de mogelijkheden.

Binnen 10 minuten geld op rekening zonder BKR

Als je snel geld wilt lenen dan is het minikrediet voor jou een uitkomst. Je kunt namelijk geld lenen zonder bkr toetsing binnen 10 minuten! Ja je leest het goed zo snel kan jij het benodigde bedrag op je rekening hebben staan. Doordat je de lening online aanvraagt kan je ook op zaterdag en zondag over het gewenste bedrag beschikken.

Bij de aanvraag van de lening loopt de afronding via jouw smartphone, je geeft hierop akkoord doormiddel van een SMS of WhatsApp en dit dient tevens als extra beveiliging.

Doordat je een klein bedrag leent van minimaal 100 euro en maximaal 800 euro zal er geen BKR toetsing worden uitgevoerd. Bedragen boven de 800 euro zullen wel op een BKR registratie worden gecontroleerd. Bij de grotere bedragen duurt het dan ook wat langer voordat je het geld op je rekening hebt staan maar nog altijd binnen 24 uur. Als je goed geregistreerd staat bij het BKR en je bent minimaal 21 jaar en je bent woonachtig in Nederland dan staat er niets in de weg om de lening te ontvangen.

Direct geld lenen zonder BKR

Geld lenen zonder een BKR toetsing binnen 10 minuten is mogelijk maar let op de kosten en vooral de voorwaarden. Leen niet meer dan nodig is want je kunt hierdoor in de problemen komen en dit is natuurlijk niet wat je wilt. Want je betaalt natuurlijk altijd rente over de kleine lening.

Als je dus nergens terecht kunt om met spoed een lening aan te vragen dan is snel geld lenen binnen 10 minuten zonder BKR voor jou de oplossing!

Wat is het BKR-register?

Zodra je iets koopt op afbetaling of je gaat een lening aan dan zal dit worden aangemeld bij het BKR. Als je netjes jouw lening afbetaald dan zul je een positieve registratie krijgen. Mocht je niet aan je betaalverplichtingen voldoen dan volgt er een negatieve registratie. Het gevolg kan zijn dat je bij een volgende aanvraag geen akkoord krijgt. De meeste kredietverstrekkers vragen namelijk jouw gegevens op bij het BKR in Tiel.

Het BKR-register was op 1 december 2016 groot nieuws in Nederland, de regels hiervoor werden aangescherpt. Het klonk allemaal vrij ernstig, maar het BKR-register is niet iets waar je je zorgen om hoeft te maken. Inmiddels staan hierin al ruim 9 miljoen mensen geregistreerd, allen die wel eens in aanraking zijn geweest met het afsluiten van een krediet. Dit kan voor van alles zijn; hypotheken, mobiele abonnementen, noem maar op. Bij de meeste leningen kijken kredietverstrekkers eerst naar dit BKR-register voordat ze de termijn aangaan met jou als klant.

Het BKR in Tiel is er ook voor jou! Doordat mensen in bepaalde gevallen geen lening kunnen afsluiten worden ze beschermt tegen overkreditering.

Veel gestelde vragen

Deze leenvorm is de enige waarbij je dezelfde dag nog het geld op je rekening gestort krijgt. Het minikrediet staat voor snel een klein bedrag lenen met een korte looptijd.

Als je geld gaat lenen door middel van een kleine lening zijn de kosten tegenwoordig erg laag. Het ligt aan de hoogte van het bedrag hoeveel je extra moet betalen.

Ja ook bij een negatieve BKR kan je een kleine lening aanvragen. De aanbieders zullen geen controle uitvoeren bij het BKR.

Als je geen vast dienstverband hebt is het ook mogelijk om een minilening aan te vragen. Je aanvraag zal gewoon worden goedgekeurd.

Je kunt pas een tweede lening aanvragen als je de eerste volledig hebt afgelost. Je kunt er dus 1 tegelijk aanvragen.

In Nederland mag je geld lenen vanaf je 21ste. Dit geldt ook voor deze lening.

Bij sommige kredietverstrekkers kun je ook in het weekend een lening aanvragen, je zult dan op zaterdag je geld gestort krijgen.

De looptijd is afhankelijk van de hoogte van het geleende geldbedrag. Bij 100 euro is de looptijd 15 dagen en bij een bedrag van 1000 euro moet je dit na 45 dagen terug betalen.

Wordt het BKR altijd gecheckt?

Kredietverstrekkers van een flitskrediet gaan in de meeste gevallen niet na of jouw naam voorkomt in het BKR-register in Tiel, of ze hechten er minder waarde aan. Als je met een negatieve beoordeling in het BKR-register staat dan betekent dit dat je bijvoorbeeld een leenschuld of hypotheekachterstand hebt. Mocht je een kleine lening tot maximaal 1.000 euro willen afsluiten, dan is dit voor veel kredietverstrekkers op zich geen probleem. Echter, hoe meer je wilt lenen, hoe groter de kans dat de kredietverstrekker wel je BKR-registratie raadpleegt. Kijk dus even goed bij welke kredietverstrekkers rekening wordt gehouden met je BKR-registratie. Over het algemeen zijn de kredietverstrekkers echter alleen benieuwd naar een kopie van je bankrekening of een loonstrookje om te zien dat je wel daadwerkelijk geld binnen krijgt. Vaak is dit in orde waarna de lening afgesloten kan worden.

Ferratum
€100,- tot €1500,-
Nederlands adres
Tussen 21 - 69 jaar
Loon (n) > € 1000,-
Saldodipje.nl
€100,- tot €1500,-
Online aanvragen
Snel geld op rekening
Privacy en discretie

Kosten minilening

Zoals met iedere lening zijn ook aan de minilening kosten verbonden. Omdat het hier om een kleine lening gaat welke je ook weer snel aflost zijn deze kosten niet erg hoog. Zo kun je 100 euro lenen voor een periode van 15 dagen tegen een tarief van 0,53 cent. Als je 1000 euro wilt lenen dan ben je daar €16,43 voor kwijt. De kosten voor een minilening vallen dus mee. Hieronder kun je zien hoeveel het zou kosten als je voor een bepaald bedrag een kleine lening zou aanvragen. Je kunt deze bedragen ook voor een langere periode lenen maar dan zul je wel meer gaan betalen. De actuele tarieven staan op de website van de aanbieder.

Leenbedrag Termijn Vergoeding Leenbedrag incl. vergoeding
100 15 €0,53 €100,53
200 15 €1,07 €201,07
300 15 €1,61 €301,61
400 30 €4,32 €404,32
500 30 €5,41 €505,41
600 45 €9,76 €609,76
700 45 €11,39 €711,39
800 45 €13,02 €813,02
1000 62 €16,43 €1016,43

Hogere rentekosten

Hoe hoog de daadwerkelijke kosten voor een minilening zijn, hangt van de minilening aanbieder af. Over het algemeen geldt voor deze vorm van lenen het hoogste rentepercentage. Maar kijk wel goed rond voordat je kiest voor een specifieke aanbieder, want het kan flink schelen in de kosten. Je moet je daarbij niet verkijken op de aflossingstermijn, want deze volgt zoals aangegeven vrij snel op het aanvragen en ontvangen van de minilening.

Mini lening: Waaraan moet ik voldoen?

Niet iedereen komt in aanmerking voor de minilening. Men moet daarvoor veelal tussen de 21 en 65 jaar zijn, maar dit is afhankelijk van de kredietverstrekker. Daarbij moet de klant woonachtig zijn in Nederland of in het bezit zijn van de Nederlandse nationaliteit. Ook mag je een uitkering ontvangen. Het geleende bedrag dient in de meeste gevallen binnen een termijn van 30 dagen terugbetaald te worden. Het is daarom ook belangrijk om in ieder geval een netto-inkomen per maand te hebben van zo’n 900 euro.

Wanneer een minikrediet?

Een minilening is zeker niet bedoeld om openstaande leningen af te lossen. Het kan best eens in de zoveel maanden of eens per jaar voorkomen dat je een kleine lening nodig hebt, bijvoorbeeld in een drukke decembermaand of tijdens de vakantieperiodes. Mocht deze situatie echter iedere maand terugkomen, dan is een minilening af te raden. Door het eerder genoemde hoge rentepercentage betaal je dan namelijk meer dan dat het je oplevert. In dat geval is een doorlopend krediet of een persoonlijke lening interessanter.

Minilening: De nadelen

Natuurlijk kleven er ook nadelen aan een minilening. Op deze manier geld lenen lijkt misschien ideaal door de minimale eisen, maar er zijn toch behoorlijk wat valkuilen. De niet geringe rentekosten die komen kijken bij de lening zorgen ervoor dat aflossen binnen een maand nog niet zo makkelijk is. Het is daarom een concept dat vooral past bij mensen die maar sporadisch extra geld nodig hebben. Maar voor mensen die veelvuldig moeten lenen om aan betalingsachterstanden te kunnen voldoen is deze vorm van lenen niet aan te raden. Binnen de afspraken ga je akkoord met een pakket aan voorwaarden, waaronder de einddatum van de aflossing.

Ben je daarbij niet in staat om binnen de termijn af te lossen, dan kan de kredietverstrekker er voor kiezen om een boete op te leggen als vorm van administratieve kosten. Een minilening is daarbij makkelijk aan te vragen, maar onthoudt altijd: Geld lenen kost geld. Zeker met deze vorm van lenen bent u dus relatief duur uit.

De voorwaarden voor het aanvragen

Wil je daadwerkelijk overgaan tot het afsluiten van een minilening, dan dien je in het bezit te zijn van een mobiele telefoon met Nederlands nummer. Dit is belangrijk omdat in de afrondende fase van de procedure bij een aanvraag vaak gebruik wordt gemaakt van een sms-dienst. Binnen deze sms-dienst valt de informatie te lezen met betrekking tot de voortgang van de aangevraagde lening.

Het proces

Je hebt nu gekozen voor het aanvragen van een minilening, wat zijn nu de stappen die ik moet ondernemen? Een minilening kun je het beste online aanvragen, omdat dit in veel gevallen 7 dagen per week kan. Zo’n minilening aanvragen kan dan gewoon vanachter je computer zonder papierwerk. Zoals eerder aangegeven begin je met het vergelijken van meerdere aanbieders van de minilening. Bekijk de verschillende voorwaarden en maak dan een afgewogen keuze, hou rekening met de termijn en de rentekosten. Ook zal in de voorwaarden staan welke consequenties er staan op het eventueel te laat aflossen van de lening. Kijk hier goed naar om te zorgen dat je na de aflostermijn niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Vervolgens zal je overgaan tot de aanvraag van een offerte, welke de aanbieder je waarschijnlijk per e-mail toestuurt. Daarbij zitten ook de vereiste documenten die de kredietverstrekker graag van je ziet. Als je hiermee akkoord gaat, ga je over tot de officiële aanvraag. De aanvraag zal daarna snel worden beoordeelt, zodat je het geleende bedrag binnen 10 minuten op je rekening kunt hebben.


Ik heb geen vast inkomen

Dit hoeft in principe nog steeds geen probleem te zijn. Vaak geef je bij het aanvragen van een minilening iemand aan die kan zorgen voor de garantstelling. Iemand die garant staat voor de aflossing is bijvoorbeeld een familielid of vriend, die ermee akkoord gaat het geleende bedrag af te lossen, mocht dit jou niet lukken voor de afgesproken termijn.

De mini lening: Alles op een rijtje

Een minilening is dus een goede mogelijkheid om op zeer korte termijn aan een klein geldbedrag te komen zonder papierwerk. Het geleende geld kun je gebruiken om eenmalig hogere kosten te kunnen dekken, of om een vakantie die je graag wilt maken te kunnen financieren. Als je verder geen problemen hebt om binnen de aflostermijn het bedrag plus rentekosten terug te betalen, is de minilening zelfs een ideale investering. Ben je daarbij nog steeds wel bewust van de nadelen van de minilening; voor het einde van de aflossingstermijn moet je dit bedrag kunnen terugbetalen met eventueel loon of een uitkering. Oriënteer je goed naar welke aanbieders er online beschikbaar zijn en maak dan je keuze.

Minilening aanvragen

Als je snel geld wilt lenen dan is de minilening de enige leenvorm waarbij je het geld ook echt snel op je rekening gestort zult krijgen. Als je al een bestaande klant bent bij de minilening aanbieder dan kan je binnen 10 minuten over het geld beschikken. Sneller geld lenen is bijna niet mogelijk tenzij je geld leent bij een vriend of een familielid. Als je nog geen klant bent bij de desbetreffende minilening aanbieder dan gaat er wat meer tijd overheen.

Geld lenen met BKR

Indien je een negatieve BKR codering achter je naam hebt staan dan weet je dat je niet overal terecht kunt voor het aanvragen van een lening. Misschien is de minilening wel de enige leenvorm waar je geld kunt lenen met BKR. Je moet hierbij wel in de gaten houden dat het BKR er ook voor jou is, ga geen geld lenen als je weet dat je hierdoor in de problemen gaat komen. De reden dat je geld kunt lenen met BKR is dat je maximaal 1000 euro kunt lenen met de minilening. Als je een bedrag van 1500 euro wilt lenen dan heet dit een pluslening.

Minilening zonder loonstrook

We schreven al dat de minilening een leenvorm is met soepele voorwaarden. Zo kan je ook zonder loonstrook geld lenen, dit betekent dat je geld kunt lenen zonder vast inkomen. Stel je hebt even geen werk en je hebt dringend geld nodig, dan kan dit via de minilening. Ook hier zeggen we erbij doe dit alleen als je weet dat je hierdoor niet in de problemen komt.

Lenen zonder papierwerk

Zodra je een minilening gaat aanvragen ga je lenen zonder papierwerk. Vanaf het moment dat je de aanvraag van je lening doet tot het moment dat het bedrag op je rekening staat komt er namelijk geen papier aan te pas. Alles gaat digitaal en dat maakt deze vorm van geld lenen ook zo fijn en bijzonder. Met een simpele SMS naar de kredietverstrekker kan jij al een aanvraag indienen. In de meeste gevallen heb je het geld daarna dezelfde dag al op je rekening staan. Zeker als je al eerder een klein bedrag hebt geleend zal je snel over het geld kunnen beschikken.

Lenen met een uitkering

Je ontvangt een uitkering, op zich al vervelend genoeg en ook dan lopen de kosten gewoon door. Het kan wel eens voorkomen dat je krap bij kas komt te zitten. En ook in deze situatie kan de minilening je weer helpen. Het maakt hierbij niet uit wat voor uitkering je ontvangt.

Bij het lenen met een uitkering moet je je vooraf goed bedenken of het wel zo verstandig is om in deze situatie geld te gaan lenen. De minilening heeft namelijk een korte looptijd.

De looptijd

Bij het aangaan van een minilening zit je aan een looptijd vast. Anders dan bij een doorlopend krediet waar je continue geld kunt opnemen en aflossen is de looptijd van de minilening wel vooraf vastgesteld. Als je tot een bedrag van 500 euro wilt lenen dan is de looptijd 30 dagen, leen je maximaal 800 euro dan moet je dit na 45 dagen terug betalen. Voor grotere bedragen is de looptijd 62 dagen. Zorg er altijd voor dat je de lening optijd terug betaald, doe je dit namelijk niet dan zul je een boete van de kredietverstrekker krijgen.

Minilening aanbieders

Een minilening aanvragen doe je bij een minilening aanbieder. Niet zo heel lang geleden waren er in Nederland behoorlijk wat kredietverstrekkers waar je terecht kon voor een dergelijke lening. Door de enorme populariteit waren er ook kredietverstrekkers actief die een hoge rente en kosten in rekening brachten. Hier heeft het AFM een stokje voor gestoken waardoor de minilening aanbieders nu aan allerlei strenge regels moeten voldoen. Voor de consument is dit een juiste zet geweest, de kosten zijn namelijk behoorlijk gedaald. Je leent tegenwoordig geld via een minilening tegen een lage rente. Door de lage rente is het voor veel mensen wel verleidelijk om snel geld te lenen. Kijk hier dus voor uit, leen alleen geld als het echt noodzakelijk is en je het ook optijd kunt terug betalen.

Betrouwbare minilening aanbieders zijn:

Waarvoor een kleine lening afsluiten?

Een minikrediet afsluiten kan je doen om verschillende redenen. De meeste mensen hebben snel geld nodig en richten zich op de minilening. En de één leent 100 euro, een ander 500 euro maar ook een bedrag van 1000 euro wordt veelvuldig geleend. Of je nu je aanbetaling van je vakantie wilt betalen, of de rekening van de garage of omdat je rood staat en geen kant meer op kunt…. er is altijd een mogelijkheid om een kleine lening af te sluiten. Als je besluit geld te gaan lenen doe het dan met je volle verstand en alleen als er geen andere mogelijkheid voor handen is. Geld lenen kost namelijk altijd geld!