Laagste rente persoonlijke lening

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening wil je natuurlijk een zo laag mogelijke rente. Maar de laagste rente over een persoonlijke lening verschilt tegenwoordig bijna wekelijks. De ene week heeft kredietverstrekker A de laagste rente en een week erna heeft kredietverstrekker B de laagste rente over de persoonlijke lening welke ze aanbieden.

Laagste rente

Om de laagste rente te vinden zal je online of bij een financieel adviseur de kredietverstrekkers moeten vergelijken. Alleen op deze manier kan je de goedkoopste persoonlijke lening met de laagste rente afsluiten. Je moet er van uitgaan dat 1 procent minder rente over je persoonlijke lening al enkele tientjes op je maandlasten zal besparen. De looptijd van de persoonlijke lening is ook een belangrijke factor, als je een lening afsluit met een lage rente maar met een lange looptijd kan het zo zijn dat je duurder uit bent dan met een lening met een iets hogere rente en een kortere looptijd.

Rente persoonlijke lening

De rentetarieven over een persoonlijke lening liggen niet zo heel ver uit elkaar als je de kredietverstrekkers gaat vergelijken maar iedere procent is dus geld. Om de rentetarieven met elkaar te vergelijken zul je geregeld de rente van de verschillende kredietverstrekkers moeten bestuderen. Bij het vergelijken zal je niet alleen op de rentetarieven moeten letten maar ook op de voorwaarden van de kredietverstrekker.

Voorwaarden persoonlijke lening

Ga je een persoonlijke lening afsluiten, lees dan eerst de voorwaarden goed door. Kan je de persoonlijke lening boetevrij aflossen? Of misschien moet je een boete betalen als je een extra bedrag aflost. Zijn er afsluitkosten verbonden aan de lening? Lees ook de kleine lettertjes goed door.

AanbiederRente
Kredietspotter4.4%Aanvragen
Leningmakelaar4.4%Aanvragen
Het afsluiten van een persoonlijke lening is iets waar je wel even de tijd voor moet nemen. Een te snelle beslissing kan iedere maand extra kosten met zich mee brengen.