Even snel een minilening afsluiten

Het is inmiddels alweer eind januari een lange maand als het gaat om jouw financiële situatie. We hebben net de dure december maand achter de rug en misschien zit je nog te wachten op jouw eerste salaris van 2018. Voor veel mensen is de eerste maand van het nieuwe jaar er één waar ieder dubbeltje moet worden omgedraaid. Eigenlijk is dit niet nodig als je weet dat je ook een minilening kunt afsluiten om deze lange maand te overbruggen.

Geld lenen in januari

Een maand waarin veel kleine leningen worden afgesloten is de maand januari en natuurlijk de dure december maand. Veel mensen hebben vorige maand weer net iets meer uitgegeven aan dure cadeau’s dan vooraf de bedoeling was. In januari moeten ze daarom extra goed opletten dat ze niet nog meer in de rode cijfers belanden. Een veel gehoorde oplossing in deze maand is het aanvragen van de minilening. Let hierbij wel op dat je geen geld leent om grote financiële gaten mee op te vullen want zo kom je van het ene probleem in het andere.

Kleine lening afsluiten

Bij het lenen van geld denken mensen vaak meteen aan bedragen van duizenden euro’s en looptijden van jaren. Gelukkig kan het ook anders als je voor een klein bedrag een minilening afsluit. Een minilening begint namelijk bij een bedrag van 100 euro en je kunt maximaal 1500 euro lenen. Natuurlijk is de looptijd van deze kleine lening ook een stuk korter en dat is maar goed ook. Je bent op deze manier ook weer snel van je schuld verlost en je hebt toch even een financiële dip kunnen overbruggen.

Kleine lening met BKR

Het voordeel van de minilening is dat je deze dus snel kunt afsluiten en dat de looptijd ook relatief kort is. Een ander groot voordeel voor veel mensen is dat je de minilening ook met BKR kunt afsluiten. Als je dus ooit eens niet aan je betalingsverplichtingen hebt voldaan en een negatieve registratie achter je naam hebt staan dan kun je dus toch een lening aanvragen. Bij andere leenvormen kan je met een BKR registratie geen geld lenen, maar met de minilening is dit gelukkig wel mogelijk.

AanbiederBedrag
FerratumMax. €1500,-Aanvragen
Saldodipje.nlMax. €1500,-Aanvragen

Minilening aanvragen

Het aanvragen van een kleine lening gaat simpel en is zo geregeld. Je sluit de minilening af via internet, dat kan zijn via de computer, jouw tablet of smartphone. Bij de eerste aanvraag zul je nog even wat formulieren moeten overleggen maar de daarop volgende aanvragen gaan geheel digitaal. Bij een tweede aanvraag heb je het geld ook vaak al met 10 minuten op je rekening staan. Een snellere manier om geld te lenen is er dus niet. Hier schuilt meteen ook wel het gevaar voor veel mensen. Doordat het afsluiten van een kleine lening zo snel en simpel is te regelen, zijn er genoeg mensen die voor de kleinste dingen meteen een lening afsluiten. Wij raden je aan daarmee op te passen. Voor je het weet zit je in de financiële molen en daar kom je normaal gesproken niet zo snel weer uit. Als je dus geld gaat lenen denk dan goed na of er geen andere manieren zijn om aan geld te komen. En bedenk dat geld lenen altijd geld kost.